3 rungtynės - 1 įvartis, o ir tas neturėjo būti įskaitytas… Toks va vakardienos Čempionų lygos peržiūros rezultatas. Dar nors rungtynės būtų buvusios tokios įdomios kaip savaitgalį Aston Villa - ManUtd, tai tikrai nesigailėčiau, bet kaip tyčia visos 3 žiūrėtos (Zenit-Juve, Villareal-ManUtd, Arsenal-Dinamo) pasitaikė ganėtinai nuobodžios. Likau nusivylęs :(

Iš Zenito daugiau tikėjaus, bet matyt sezono pabaiga padarė savo. Po žygio UEFA taurėj bei daugelio lyderių dalyvavimo Europos čempionate Čempionų lygai nebeliko jėgų… Nustebino Advokatas, pakeitęs Aršaviną dar likus pusei kėlinio, galbūt esama kažkokių nesutarimų tarp jų dėl Aršos griežtų pareiškimų apie tai, kad jis kitam sezone geriau nežais išvis negu žais už Zenitą. O Juve nenustebino niekuo - pora štangų, Del Piero proga… Galima sakyt, apsigynė ir tiek.

ČL nugalėtojo ManUtd žaidime nemaloniai nustebino Rooney dviem akivaizdžiais daivais (vieną mačiau pats, apie kitą girdėjau iš liudininkų :) ), kas jo repertuare yra didelė retenybė. Dviprasmiškų komentarų skirtingose svetainėse (kurios transliavo live komentarus) sulaukė raudona kortelė už pražangą prieš Ronaldo. Pats epizodas iš tiesų neatrodė labai žiauriai, tai galiu suprast priešišką stadione buvusių sirgalių reakciją. Bet keista buvo skaityt BBC saite tokias frazes kaip “pathetic refereeing”. Teisėjas Rosetti ne šiaip koks obuolys, o viens geriausių Europoj, buvo šalia veiksmo, kortą nedvejodamas parodė. Kiek pamenu, tai už “aukštus” patkatus visada raudona rodoma, t.y. tokius, kai žaidžiama atvira koja į varžovo koją kelio lygy ar panašiai. Jei būtų žemiau, aišku būtų geltona, o dabar tai net nėra apie ką šnekėt…

Londone tai sublizgėjo kijevietis Alijev :) Net 2 kartus. Iš pradžių po kažkokio kontakto griuvo kaip sunkiai sužeistas, vartės, gulėjo, kol kamuolį valdė Arsenalas, bet tik Dinamo perėmė kamuolį, o šis atsidūrė šalia minėto žaidėjo, Alijevas mikliai stryktelėjo ant kojų kaip kariuomenėj ;) O vėliau nusprendė patraukt į šoną teisėją, stovintį prieš kamuolį ir trukdantį atlikt baudos smūgį, tuo užsidirbdamas raudoną :D Epizodas ganėtinai komiškas toks :)) O tiesa, kas dėl įvarčio, tai akivaizdu, kad jo neturėjo būt, nes prieš atlikdamas tolimą rezultatyvų pasą iš baudos smūgio Fabregasas ne tik kad į riedantį kamuolį prasmūgiavo, bet berods dar ir pasispyrė pats sau. Gaila, teisėjas tada nugara stovėjo.

Tikiuos, šiandien geresnis vakaras bus, nors nepasakyčiau, kad kažkokios rungtynės iš anksto išsiskiria potencialia intriga ir galimu futbolo reginiu, gal nebent Sporting-Barca…

P.S. Šiandien jau rašoma, kad Rooney atsiprašė trenerio ir varžovų dėl daivinimo ;) Bent jau tiek.

P.P.S. Kai kur rašo, kad Fabregaso perdavimas buvo ne po baudos smūgio, o po ginčo kamuolio.

Rodyk draugams